Returns & Exchanges

Livrarea, returul si acceptarea produselor

Vanzatorul se obliga sa livreze produsele prin intermediul companiilor de curierat agreate sau personal pentru categoria “masini de inghetata”. Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte produsele livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile specificate in pagina produsului. In acest caz, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea produselor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar) catre curier.

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor neconforme in termen de 2 zile de la achizitionarea acestora.

Publicarea opiniilor referitoare la produse
Acest document are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare ale opiniilor de pe Site. Astfel, sectiunea pentru opinii a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii Societatii care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

Prin publicarea de continut generat de utilizator pe site, ne oferiti o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial fara a obliga compania la efectuarea vreunei plati catre utilizator/client sau catre o terta parte.

Aceasta licenta include dreptul de a gazdui, reproduce, modifica, adapta si distribui orice continut al utilizatorului publicat pe Site-ul Societatii.

Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe Site-ul Societatii:

Opiniile se posteaza pe site in maximum 3 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca sunt respectate recomandarile si sugestiile din aceasta sectiune;
Cand considerati ca o opinie incalca aceste recomandari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe office@inghetata.com
Pe site vor fi publicate opiniile pertinente si sincere la adresa produselor si serviciile noastre;
In exprimarea opiniilor, va rugam sa fiti cat mai specific;
Puteti include in comentariu sugestii pentru ceilalti clienti, ca urmare a detinerii si folosirii produsului de catre dumneavoastra, lucru care sa-i ajute pe ceilalti clienti in a-si forma o opinie cu privire la produs;
Informatiile trimise sunt realiste, neinselatoare;
Nu includeti in corpul comentariului datele dvs. de contact (sau informatii confidentiale despre alte persoane). Acestea se completeaza in campurile rezervate (ex: nume, prenume, e-mail, telefon). Va rugam sa nu folositi date de contact false sau care nu va apartin;
Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii care contin un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare;
Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa ne contactati prin telefonul sau adresa de e-mail puse la dispozitia dumneavoastra prin intermediul site-uluil;
Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de e-mail, date de contact, adresa fizica, etc);
Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete.
Limitarea raspunderii
Prin accesarea Site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. Societatea nu este responsabila pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

SUS

PRODUSE IN COS 0

Selecteaza moneda
EUR Euro