MASINI DE INGHETATA

51 2
Twisted Ice Cream Machine
1abc3

www.inghetata.com

Dezvoltam in mod constant impreuna cu partenerii nostri din Europa sau Asia produse la cele mai inalte standarde de calitate si design. Prin colaborarea cu parteneri de renume si a partajarii de idei dupa testarea utilajelor reusim sa creem aceste utilaje la cele mai inalte standarde din punct de vedere tehnic si calitativ.

MAsini inghetata / praf inghetata / cornete inghetata / toppinguri

Pentru categoria masini de inghetata oferim livrare in 12h oriunde in tara, echipa noastra este mereu pregatita pentru a livra modelul care ti se potriveste.

Comercializarea si fabricarea inghetatei sunt pasiunea noastra, produsele sunt mereu disponibile in depozitele noastre la cele mai competitive preturi din tara.

Img 0328

Suntem partenerul de incredere al gastronomilor, comerciantilor si micilor intreprinzatori streetfood HoReCa, asigurand pentru acestia cele mai bune servicii, un sortiment croit dupa nevoile lor, bazat pe competenta in tehnica si calitate, disponibil in permanenta la cele mai convenabile preturi.  

Ne orientam intreaga activitate dupa concepte precum: calitate, prospetime, servicii excelente, competenta, seriozitate, dinamism, amabilitate, politete, ospitalitate, disponibilitate, precizie si punctualitate, rapiditate, tehnologie moderna.

SUS
PRODUSE IN COS 0
Selecteaza moneda
EUR Euro